Giv dit hjem et eksklusivt look

 

LETZLEATHER producerer læder- og træinteriør i et enkelt og stilfuldt design.
Herunder kan du finde inspiration til, hvordan du kan give dit hjem et frisk pust, uden at skulle igang med den helt store renovering.
Se fx hvordan du kan give dit køkken et helt nyt look ved blot at skifte de gamle håndtag ud med vores læderhåndtag, eller hvordan du kan skabe kreative løsninger med vores læderstropper.

IMG_2069

 

Prikken over i’et – toiletrulleholderen

Til et flot badeværelse høre  en flot toiletrulleholder. Måske er det ikke toiletrulleholderen, man normalvis lægger mest mærke til, men som det er med alle andre ting, så er det detaljen, der er afgørende for helhedsindtrykket.

 

Nem fornyelse

Synes du, at dit køkken trænger til nyt liv, men orker du ikke at renovere det hele? Så gør ligesom på billedet, og nøjes med at skifte de gamle håndtag ud med vores læderhåndtag. Det er nemt og hurtigt, og giver et helt nyt look!

skuffe-greb

 

 

Nyt liv til gammel kommode

Gamle møbler kan sagtens have mangler flere år i sig. Det eneste, der skal til, er en klat maling og nogle nye lædergreb. Se selv forvandlingen her!

Læderstropper til ryglæn

Sådan har en af vores kreative kunder anvendt vores læderstropper.
Ryglænet er polstret med hør og herefter ophængt med vores læderstropper på 60 cm. En stilren og kreativ løsning!

 

Læderhåndtag – et friskt pust

Det kan hurtigt blive omstændeligt at renovere køkken. Men “nøjes” man med at skifte de gamle greb ud med læderhåndtag, får det gamle køkken en friskt pust, og man slipper for en uoverskuelig renovering.