Vores historie

Ideen til LETZLEATHER blev født i 2018, da vi selv renoverede køkkenet i vores københavnerlejlighed. Vi ønskede ikke at rive hele køkkenet ned, blot at opdatere det til en mere moderne stil, og ønskede i den forbindelse nogle lædergreb i et smukt og stilrent design. Vi syntes ikke at markedets udbud var tilstrækkeligt, så vi lavede vores egne.

Sidenhen har ideen udviklet sig, og i dag producerer vi et eksklusivt sortiment af produkter fremstillet af læder fra økologiske frilandskøer og FSC-certificeret træ, som  giver et frisk pust til det nordiske hjem! 

  

Bæredygtighed, kvalitet og design

Vi brænder for, at vores produkter altid er af den højeste kvalitet, og vi ønsker at skabe løsninger, som passer ind i det stilbevidste nordiske hjem. Det er dog også vigtigt for os, at produkterne har rene stiger bag sig, så de med god samvittighed kan tages ind i hjemmet.

Vi bestræber os på at tænke på miljøet i alt, hvad vi gør, og være gode ved den jord, som vi er blevet givet. Derfor kommer vores læderstropper kun fra økologiske frilandskøer, der har græsset i de italienske alper. Læderstropperne er vegetabilsk garvet og farvet med naturlige farverstoffer, så læderet er fri for azo-dyes, PCP, formaldehyd, pesticider, crom og andre metaller. Derudover bruger vi upcyclet læder til vores s-kroge for at reducere unødig materialespild.

Også vores træ har en bæredygtig historie, da det alt sammen er FSC-certificeret, hvilket betyder, at træet kommer fra FSC-skove, hvor der ikke bliver fældet flere træer, end skoven selv kan nå at reproducere.

Udover bæredygtighed ligger også høj kvalitet bag hvert enkelt produkt. Læderstropperne er som sagt fra italienske køer, men hertil er det fuldnarvet kernelæder, som er den tykkeste og mest slidstærke del af huden. Dette sikrer, at læderet ikke mister sin kvalitet, men vil bevare sin flotte form. Dernæst er vores hylder af egetræ, hvilket er en af de flotteste og stærkeste træsorter. Sidst og ikke mindst er vore stokke til toiletrulleholdere og knagerække af asketræ, der ligeledes giver et stilrent look og er en hård træsort, som kan holde til det daglige brug.

I alle sine kreationer lægger designeren vægt på et stilrent design med en blød kant. Sammenhængen er tydelig hele vejen fra de elegante skruer til de runde ender på stropperne, den bløde forkant på hylderne og de afrundede ender på stokkene.

Alle vores produkter er lavet i hånden i Danmark.

Vores indpakning

For at give dig den bedst mulige oplevelse, er vores produkter selvfølgelig pakket i en lækker æske. Æsken egner sig også godt som gaveæske, hvis du ønsker at give et af vores produkter i gave. Med vores æsker har vi, ligesom med resten af vores produkter, tænkt på miljøet. Æskerne er FSC-certificerede og er produceret på en dansk emballagefabrik for ikke at belaste miljøet unødigt med en lang transport.