Læder nøglering med tekst & navn

Læder nøglering i dansk kvalitet

Den høje kvalitet kan mærkes og ses

Kvalitet i læder

Der er stor forskel på kvaliteten af det læder, der bruges på markedet indenfor nøgleringe i læder. Hos LETZLEATHER bruges der kun fuldnarvet kernelæder. Det betyder at læderet kommer fra det yderste og dermed den stærkeste del af huden

Kernelæder er den type læder, der er den mest slidstærke og holdbare lædertyper, som findes. For at sikre os, at vi levere den højeste kvalitet, samt tilbyder et bæredygtigt produkt, benytter vi kun kernelæder i vores nøgleringe.

For dig betyder det, at du får en nøglering, hvor læderet aldrig vil gå itu og revne, men vil holde mange år frem.

Bæredygtig og personlig nøglering i læder med tryk

For os er det vigtigt, at det læder vi bruger til vores nøgleringe, har en sund og god historie bag sig. Derfor kommer læderet, som bruges til nøgleringen, fra økologiske frilandskøer. Disse fritgående køer græsser nede i de Italienske alper – mere præcist på nord- og østsiden af alperne.

Fordi de netop græsser i dette område, bliver læderets forskellige værdier særligt fremhævet, da køerne bliver eksponeret for solen, på en helt særlig måde. Dette er netop en af årsagerne til at vi kan opretholde den gode kvalitet af vores håndværk, som du ikke finder andre steder.

Nøglering i læder med navn og tryk eller personlig tekst

Når du bestiller en nøglering, er det helt op til dig, hvordan din nøglering skal se ud. Du vælger første farven på læderet samt farven på knappen/metalnøgleringen. På denne måde kan du frit sammensætte den nøglering, som du finder flottest og gøre nøgleringen helt personlig.

Efter du har bestemt dig for farven i læderet, kan du vælge, om du ønsker at få læder nøgleringen med gravering. Vi kan indgravere det navn eller tekst i læder nøgleringen, som du ønsker. Find farven i læderet og knapperne og sammensæt din personlige nøglering.

Nøgleringene i læder har vi i farverne: 

  • Natur

  • Sort 

  • Cognac/brun 

Knappen/metalnøgleringen leverer vi i 

  • Messing

  • Sort 

  • Sølv


Læder nøgleringe med tekst

En nøglering i læder med tekst er en brugbar og super gaveide, hvis du ønsker at forkæle en du holder af, eller dig selv. Ved at få indgraveret en tekst i læder nøgleringen, giver du nøgleringen et meget personligt præg. 


Du bestemmer helt selv hvilken tekst, som du ønsker at få indgraveret i læderet.

Fordi mulighederne er mange, har vi samlet råd og inspiration til hvordan du bedst laver og skaber din personlige nøglering i læder med tekst, så som navn, tryg eller et andet budskab, som du selv ønsker.

Inspiration til teksten til din personlige keyhanger

Ved at gøre teksten kort og præcis, hjælper du dig selv til at gøre det egentlig budskab klart, hvilket vil medføre det bedste resultat.

Læder nøgleringens længde tillader maksimalt 14 tegn ekskl. mellemrum. 

 

Vi anbefaler at man forsøger at holde sig til Max 7 tegn ekskl. mellemrum, da teksten på denne måde kan være på nøgleringens ene side, frem for at teksten går over nøgleringens ”bue” – på denne måde er budskabet nemt at se og nemt at forstå, hvilket i de fleste tilfælde giver det bedste resultat.

Herudover er det meget forskelligt hvor meget et bogstav eller tegn fylder. Alle tegn og bogstaver har den samme højde, men dets bredde varierer meget. F.eks. fylder bogstavet ”M” mere end bogstaver ”I”. 

 

Teksten vi indgraverer i læder nøgleringen er i blokbogstaver, så om du skriver i små eller store bogstaver i feltet ”navn”, har ikke nogen betydning.

 

Symboler, kælenavne & tal

 

Anvend symboler, tal eller emojies i nøgleringens tryk 

Vi tilbyder et udvalg af symboler, som du også kan anvende fremfor blokbogstaver. 

Du kan vælge : ;  ! @ # % * + ( ) < >

Derudover har vi også hele talrækken

Du kan også få trykt små emojies, som 😉 🙂 😀 ;b <3 XD 

Læder nøgleringe med navn

At få et navn skrevet i læder nøgleringen er en klassiker

Nøglering med et twist. 

Kunne tænke dig at give den en lille twist, så kan du overvejer at få indgraveret et kælenavn. 

 

Det kunne eks. være at du ofte kaldte din mor for ”Mutti” eller for ”Momse” – ved at skrive dette kælenavn i nøgleringen, vil din mor ikke kun blive glad for den nye læder nøglering, men hun vil blive glad fordi nøgleringen afspejler noget, som du og hende har sammen. Derudover så er nøgleringen praktisk, så den vil ikke bare blive gemt væk sammen med alle de andre gaver, men det vil være en gave, som hun dagligt bruger.

Nøgleringene som gave

Helt afhængigt af anledningen, kan du finde inspiration til de mest populære der bliver brug til at gøre læder nøgleringe personlige:

Til Valentine: DIG + MIG <3     

DU & JEG <3     

ELSKER DIG <3; 

MIN XXX <3 (det fortrukne kælenavn)

 

– Til Mors dag: SUPER MOR <3

HVERDAGSHELTEN

 

– Til Fars dag: SUPER FAR!

VERDENSMANDEN 😀

Bestil din Personlige nøglering i læder

Nøgleringen er ganske populær hos både vores kvindelige- og mandlige kunder. Vi oplever dog, at der en tydelig sammenhæng imellem køn og valg af nøgleringens farver. 

 

Hos mænd oplever vi at bestselleren af læder nøgleringe er i sort læder med sort knap. Derimod oplever vi bestselleren af læder nøgleringen hos til kvinderne, er cognac/brun læder med messing knap. 

 

Det er selvfølgelig en smagssag, om man bedst kan lide den ene farve kombination eller den anden, men hvis du er i tvivl om farvevalget, så kan du evt. bruge disse to tendenser som inspiration til din beslutning.

 

Om du syntes det er bedst med en tekst eller med navn, eller måske uden noget indgravering, er helt op til dig. Kvaliteten af læderet vil være den samme, uanset hvilken løsning du vælger.

Nøgleringe i læder hos Letzleather

Når du køber en læder nøglering hos LETZLEATHER, så er det ikke et køb, som du kommer til at fortryde. Her får du en flot nøglering, der er praktisk at have i lommen, holder i rigtig mange år, er meget personlig, og er lavet af bæredygtigt læder!


Om 10 år vil den samme læder nøglering fra os, kunne lægge i din bukselomme, uden af den har mistet sin kvalitet. Om 10 år vil du stadig kunne se på din nøglering, hvor navnet ”Mutti” er indgraveret, og mindes den dag du fik den af dine børn. Om 10 år vil denne læder nøglering forsat bringe dig glædelige minder, og samtidigt vil den være en del af den praktiske del af dit liv. 


Med tiden vil du også opleve at læder nøgleringen vil få patina. Læderets farve vil ændre sig, i takt med dets kontakt med sollys og berøring. Patinaen vil på den måde afspejle den kontakt du har haft med læderet, hvilket vil give nøgleringen et personligt præg. Graden af patina vil dog også afhænge af den farve læder nøgleringen har. Hvis læderet er sort, vil den ikke få lige så meget patina, som hvis læderet var i farven natur.